K&M

J&B

Deze lovebirds vierden vorige week al hun eerste huwelijksverjaardag, maar het is toch wel één van de meer bijzondere huwelijken waar ik tot dusver bij mocht zijn als fotograaf. Dat heeft alles te maken met de locatie: London, baby!

U leest het goed, ik mocht afreizen naar Londen (!) om de schoonste dag van deze schone mensen hun schone leven bij te wonen en in beeld te brengen. Ze strààlden, vindt u ook niet?

D&D

De kwaliteit van een feest is niet altijd recht evenredig met de prijs die je per persoon betaalt aan één of andere gigantische feestzaal. Versta me niet verkeerd: de service die je in de meeste feestzalen krijgt, is TOP. Maar het kan als huwelijksfotograaf ook zo oneindig plezant zijn om eens een andersoortig feest te kunnen fotograferen. Bijvoorbeeld bij D&D, die ervoor kozen om hun feest te houden… in hun eigen duplex-appartement. ’t Was lekker én gezellig. En wat een stralende glimlach hebben ze allebei, vind je ook niet?

K&E

K&E hadden en hebben -voor mij althans- een primeur. Ze staan op 1 in de top-10 van Huwelijken Met Het Slechtste Weer Ever.

Voor hen niet zo’n leuke primeur dus. Pij-pen-ste-len goot het. We hebben de shoot moeten afzeggen, ZO erg regende het. Gelukkig waren ze zo flexibel om het shoot-gedeelte een andere keer, een paar weken later, over te doen. Gelukkig. Dat leverde (vind ik zelf toch 🙂 ) prachtige plaatjes op.

Hieronder vind je een mix van beelden die tijdens en na hun huwelijk gemaakt zijn.

Op hun feest hebben ze een photobooth gezet. De beelden daarvan vind je op de pagina die volledig aan de booths gewijd is.

L&D

Een lach en een traan, en een PRACHT van een feestlocatie: Het Huis Van Mihr. Deze twee in het jeugdwerk actieve trouwers kozen ervoor om in de plaats van een ceremonie een heus spel in elkaar te steken. Wat een toppertje was dat, zeg! De zon, een kleurrijke bende vrienden en familie en de prachtige locatie deden de rest. Proficiat, L&D!

L&K

L&K winnen de prijs van Het Huwelijk Waarvoor Ik Het Verst Heb Moeten (mogen!) Rijden. En ook wel waarvoor ik het langst in de file heb gestaan. Kortrijk is echt wel het andere eind van de wereld als je (zoals ik, toen nog) in Houthalen woont.

Maar het was de moeite waard: vooral de locatie van de shoot (de brouwerij van o.a. Omer) was de max! En wat een stràlend koppel zijn L&K!