Foto-album

Geef toe: foto’s zijn nog steeds op hun mooist als ze afgedrukt worden of, zoals ik het verkies, in foto-album_fotografiestephanie_9een prachtig foto-album met harde kaft en van duurzaam materiaal gemaakt, opdat je het overal mee naartoe kan nemen. Albums zijn er immers om gezien te worden!

Mijn albums zijn digitaal opgemaakt met professionele software en worden gedrukt bij een kwaliteitsvolle leverancier in wie ik alle vertrouwen heb. Je hebt steeds de keuze tussen verschillende formaten, en ook de dikte van de kaft en de papiersoort zijn up to you. Wat wel al vast ligt, is dat mijn albums budgetvriendelijk zijn.

foto-album_fotografiestephanie_4In de foto-albums die ik ontwerp, wordt het hele verhaal van Jullie Dag verteld, wat maakt dat de albums redelijk dik zijn (80 blz) opdat ze bijzonder veel foto’s zouden kunnen bevatten (rond de 220 foto’s). Die foto’s zorgen ervoor dat je niet alleen overzichtsbeelden hebt waarin je de sfeer kan opsnuiven van hoe het was, maar ook de details die het huwelijk echt Jullie Feest maakten. Doordat ik de foto’s aflever voor ik aan het album begin, krijgen jullie inspraak in de beelden die al dan niet in het album komen: we bespreken de opmaak van het album alvorens het gedrukte exemplaar besteld wordt.

In een standaard huwelijksreportage is een groot album inbegrepen. Wist je dat je bij Visual Moments gratis twee kleine albummetjes extra krijgt? Om cadeau te doen aan ouders of getuigen, of… om lekker zelf te houden!

 

Advertenties