Aanbod

Fotoreportage

Tijdens de fotoreportage loop ik rond en fotografeer ik wat er gebeurt, zoals het gebeurt. Ik leg de grote en kleine momenten vast op beeld en schrijf zo Jullie Verhaal uit in beelden.

Fotoshoot

De fotoshoot is dat uurtje dat we speciaal voorzien om foto’s te gaan maken. Het rust-momentje van de dag. Foto’s op en van een leuke plek. Waar jullie elkaar leerden kennen of die om een andere reden betekenisvol is voor jullie beiden. Een plek in het groen. Of net niet. De stad heeft ook zijn mooie kanten.

Foto-booth

Een fotostand waar ik foto’s maak van de gasten op jullie trouwfeest. Niet alleen leuke foto’s als resultaat, maar ook kwaliteit gegarandeerd dankzij professionele belichtingstechnieken in een mobiele fotostudio.

Foto-album

Foto’s komen nog steeds meer tot hun recht als ze geprint worden. Ik maak jullie album op met oog voor kleur, vorm en layout.
Een groot album voor jullie zelf, en een kleintje om cadeau te doen? Alles kan!

Verlovingsreportage

Boek een verlovingsshoot voorafgaand aan jullie huwelijk. Zo heb je een schat aan stralende foto’s die je kan gebruiken op je huwelijk: als uitnodiging, in de misboekjes, op de menukaarten,…

Drukwerk

Ik verzorg met veel plezier jullie huwelijksgerelateerd drukwerk. Hulp nodig bij de uitwerking van uitnodigingen? Wil je graag bedankkaartjes sturen na jullie huwelijk? We zoeken samen naar een origineel idee dat echt bij jullie past.